La Nartelle

zeezicht villa Sainte-Maxime la nartelle

La Nartelle is super bekend en een beroemd strand gelegen in Sainte-Maxime. Het strand ligt onwijs dichtbij La Villotte, je kan er makkelijk naartoe lopen. La Nartelle
is bekend door haar chique en luxueuze Beach clubs. U kunt er de
lekkerste gerechten eten, met adembenemend uitzicht over de zee. In de
zomer zult u menig jachten zien liggen voor La Nartelle in Sainte-Maxime.
Als u goed kijkt ziet u misschien de eigenaar van een van de jachten op
zijn of haar jacht zitten. Vaak komt de eigenaar dan met een kleiner
bootje naar het strand van La Nartelle gevaren vanuit de jacht, om lekker te gaan eten bij een van de luxe Beach clubs.

 

Vanuit La Villotte kunt u door het schitterde uitzicht vanuit het
huis de chique boten al zien liggen. Voor de chique Beach clubs op La
Nartelle staan vaak ook erg exclusieve auto’s geparkeerd van de rijke
der aarde. Zo staan er vaak sportauto’s van de merken Porsche, Ferrari,
Lamborghini en Aston Martin voor de deur. Het huren van een strand bedje
kost zo’n €25 per dag. De meest chique strand tent van La Nartelle in Sainte-Maxime is Le Saint-Barth. Deze strand tent beschikt namelijk over een eigen zwembad. In de winter zijn de meeste Beach clubs op La Nartelle gesloten, maar in de lente en de herfst zijn de meeste geopend. In de zomer zijn natuurlijk alle Beach clubs geopend op La Nartelle. La Nartelle is een zandstrand.

Park en openbaar vervoer

Strand Sainte-Maxime

La Nartelle grenst aan een park, genaamd Pointe des Sardinaux. Dat is
een heel mooi park waar u heerlijk tot rust kan komen. Vanuit het park
kunt u de jachten van de golf van Saint-Tropez zien binnen of zien
uitvaren.

Mocht u met het openbaar vervoer naar La Nartelle willen gaan is dat geen enkel probleem. La Nartelle beschikt namelijk over een bushalte. Mocht u met de auto naar La Nartelle willen gaan kunt u gratis parkeren. Echter voornamelijk in het hoogseizoen adviseren wij van La Villotte dan wel om heel erg vroeg te gaan. Aangezien de parkeerplekken snel vergeven zijn bij La Nartelle. Wat we u eigenlijk vooral willen adviseren is om lekker te gaan lopen. Het is niet lang lopen naar La Nartelle vanuit La Villotte en tijdens het lopen kunt genieten van een schitterende strandwandeling. Kortom is La Nartelle absoluut de moeite waard om te bezoeken als u verblijft in La Villotte. La Nartelle bezoeken is echt een ervaring en is zeker niet iets waar u later spijt van zal krijgen.

 

La Nartelle

La Nartelle is super bekend en een beroemd strand gelegen in Sainte-Maxime. Strand La Nartelle ligt onwijs dichtbij La Villotte, je kan er makkelijk naartoe lopen. Het strand is bekend door haar chique en luxueuze Beach clubs. U kunt er de lekkerste gerechten eten, met adembenemend uitzicht over de zee. In de zomer zult u menig jachten zien liggen voor La Nartelle in Sainte-Maxime. Als u goed kijkt ziet u misschien de eigenaar van een van de jachten op zijn of haar jacht zitten. Vaak komt de eigenaar dan met een kleiner bootje naar het strand van La Nartelle gevaren vanuit de jacht, om lekker te gaan eten bij een van de luxe Beach clubs.

Vanuit La Villotte kunt u door het schitterde uitzicht vanuit het huis de chique boten al zien liggen. Voor de chique Beach clubs op La Nartelle staan vaak ook erg exclusieve auto’s geparkeerd van de rijken der aarde. Zo staan er vaak sportauto’s van de merken Porsche, Ferrari, Lamborghini en Aston Martin voor de deur. Het huren van een strandbedje kost zo’n €25 per dag. De meest chique strand tent van La Nartelle is Le Saint-Barth. Deze strandtent beschikt namelijk over een eigen zwembad. In de winter zijn de meeste Beach clubs op La Nartelle gesloten, maar in de lente en de herfst zijn de meeste geopend. In de zomer zijn natuurlijk alle Beach clubs geopend op La Nartelle. La Nartelle is een zandstrand.

zeezicht villa Sainte-Maxime la nartelle
Strand Sainte-Maxime

Park en openbaar vervoer

Strand La Nartelle grenst aan een park, genaamd Pointe des Sardinaux. Dat is een heel mooi park waar u heerlijk tot rust kan komen. Vanuit het park kunt u de jachten van de golf van Saint-Tropez zien binnen of zien uitvaren.

Mocht u met het openbaar vervoer naar La Nartelle willen gaan is dat geen enkel probleem. La Nartelle beschikt namelijk over een bushalte. Mocht u met de auto naar La Nartelle willen gaan kunt u gratis parkeren. Echter voornamelijk in het hoogseizoen adviseren wij van La Villotte dan wel om heel erg vroeg te gaan. Aangezien de parkeerplekken snel vergeven zijn bij La Nartelle. Wat we u eigenlijk vooral willen adviseren is om lekker te gaan lopen. Het is niet lang lopen naar La Nartelle vanuit La Villotte en tijdens het lopen kunt genieten van een schitterende strandwandeling. Kortom is La Nartelle absoluut de moeite waard om te bezoeken als u verblijft in La Villotte. Het bezoek is echt een ervaring en is zeker niet iets waar u later spijt van zult krijgen.