Hieronder ziet u de foto’s van La Villotte in Sainte-Maxime. U ziet het schitterende zeezicht wat La Villotte te bieden heeft op de foto’s. U kijkt uit over de ingang van de Golf van Saint-Tropez en het strand van La Nartelle in Sainte-Maxime. Verder ziet u ook het mooie zwembad. Het zwembad is verwarmd. Ook kunt u lekker tafeltennissen met het prachtige uitzicht. Er is ook een trampoline in de tuin. Ideaal voor kinderen om zich te vermaken. Binnen beschikt de villa over 3 badkamers en 3 wc’s. 2 badkamer bevinden zich boven en eentje beneden. Hetzelfde geldt voor de toiletten. Vanuit de woonkamer kunt u ook nog steeds genieten van het mooie uitzicht op zee. Evenals vanuit de slaapkamers, die u ook een prachtig zeezicht bieden.

Iets wat niet of moeilijk op de foto’s te zien is, is dat La Villotte ook beschikt over een wasmachine en airconditioning. Wel zo fijn dat het tijdens het warme weer in de zomer lekker koel binnen is. Bij het zwembad staan 8 ligbedden, zodat iedereen zijn eigen ligbed heeft. De keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt onder andere over een afwasmachine, oven, magnetron en Nespresso. Kortom een zéér complete villa! Veel plezier met het bewonderen van de foto’s van La Villotte in Sainte-Maxime hieronder.

Interesse?

Bent u dusdanig geïnteresseerd geraakt na het zien van de foto’s? Dan kunt u hiernaast op de knop drukken. De knop brengt u op de boekingspagina. Daar kunt u zien of de villa nog beschikbaar is in de voor u gewenste periode en wat de prijzen zijn voor de periode dat u zou willen komen. Ook kunt u op deze pagina uw vakantie gelijk boeken.